Five Guys opent twee vestigingen in Rotterdam

Hamburgerketen Five Guys is al een tijdje bezig met het openen van nieuwe vestigingen in Nederland. Eerder werden al vestigingen geopend in Eindhoven en Utrecht. Maar nu gaat Five Guys dus verder met de uitbreiding en ditmaal is Rotterdam de winnaar. In deze stad komen namelijk twee nieuwe Five Guys restaurants.

 

Five Guys Rotterdam

In Rotterdam zal Five Guys dit jaar twee vestigingen openen. De eerste vestiging komt in Winkelcentrum Alexandrium en wordt al snel geopend. De opening staat namelijk gepland op 30 april. Het restaurant zal de deuren om elf uur ’s ochtends openen. Five Guys zal in de ruimte tegenover de Kentucky Fried Chicken geopend worden. Bij binnenkomst in het winkelcentrum lopen bezoekers dus direct tegen het restaurant aan wanneer je via de roltrappen naar binnen gaat.

De tweede vestiging van Five Guys in Rotterdam komt op het Stadhuisplein. Het restaurant zal in het gebouw Lucia komen. In dit gebouw komen ook andere fastfoodrestaurants zoals Subway. De locatie ligt dus midden in het centrum van Rotterdam. Deze vestiging zal naar verwachting in de zomer van 2018 worden geopend. Men moet dus nog even geduld hebben voordat de hamburgers van Five Guys in het centrum gekocht kunnen worden.

 

Five Guys prijzen

Voordat je nu snel naar Five Guys gaat om een hamburger, milkshake of patatje te bestellen, is het natuurlijk handig om eerst de prijzen te bekijken. Op deze website vind je een compleet overzicht van de Five Guys menu prijzen.

 

Reactie's

Reactie toevoegen

mood_bad
  • Er zijn nog geen reactie's geplaatst. Wees de eerste!
  • chat
    Reactie toevoegen
    keyboard_arrow_up