Burger King opent vestiging in Tilburg

Op 5 november van dit jaar is een nieuwe vestiging van Burger King geopend in Tilburg. Het restaurant biedt, inclusief het terras, plaats aan 132 bezoekers. Ondanks het grote aantal Burger King-restaurants in Nederland, was de keten hiervoor niet in Tilburg gevestigd. Het restaurant is inmiddels al weer de 59e vestiging in Nederland. Daar moeten nog een hoop nieuwe locaties bijkomen, Burger King wil namelijk doorgroeien naar 100 tot 200 vestigingen.

Kiosk en Freestyle

Het nieuwe restaurant bevat ook een aantal nieuwigheden ten opzichte van andere locaties van de keten. Zo zijn er kiosken waarmee bezoekers een bestelling kunnen plaatsen. De bestelling zal dan direct worden doorgestuurd naar de keuken waarna deze bij de balie kan worden opgehaald. Op deze manier hoeven bezoekers minder lang in de rij te wachten.

Daarnaast bevat deze locatie ook Coca Cola Freestyle-machines. Deze machines zijn ook te vinden bij Five Guys. Met deze machines is het mogelijk om een eigen frisdrank te maken. Bezoekers kunnen uit een groot aantal bestaande frisdranken kiezen, maar ook verschillende smaken mixen. Verder kunnen gasten kosteloos de drankjes bijvullen. Op onze site vindt u een overzicht van prijzen van het menu bij Burger King.

Adres en openingstijden Burger King Tilburg

Het splinternieuwe restaurant is te vinden in het hoekpand gelegen aan het Pluisplein. Het adres is Heuvelring 155. De postcode is 5038CJ Tilburg.

 • Maandag 10:00 – 24:00
 • Dinsdag 10:00 – 24:00
 • Woensdag 10:00 – 24:00
 • Donderdag 10:00 – 24:00
 • Vrijdag 10:00 – 24:00
 • Zaterdag 10:00 – 24:00
 • Zondag 10:00 – 24:00

Verdwijnende restaurants

Tilburg is weliswaar een Burger King rijker geworden, maar er zijn ook een aantal restaurants die de stad juist verlaten. Zo verdwijnt de Tilburgse vestiging van het hamburgerrestaurant van de beroemde kok Robert Kranenborg. Dit restaurant heeft na een brand de deuren moeten sluiten. Er wordt nu gezocht naar nieuwe eigenaren die de stok eventueel willen overnemen, zo niet, dan komt een ander concept in het pand. Verder zal Chupitos de deuren sluiten.

Reactie's

Reactie toevoegen

mood_bad
 • Er zijn nog geen reactie's geplaatst. Wees de eerste!
 • chat
  Reactie toevoegen
  keyboard_arrow_up