75e vestiging van McCafé geopend in Enkhuizen

In Enkhuizen is de 75e Nederlandse vestiging van de McCafé geopend. Het plan is dat Nederland begin 2019 meer dan 100 vestigingen van McCafé telt. McDonalds heeft met McCafé een groot succes in handen. De verkoop van de verschillende hete maar ook koude dranken verloopt namelijk goed.

Gebak

Daarnaast zorgt de verkoop van koffie voor bijkoop van andere producten zodat de omzet verder toeneemt. De koffie wordt door bezoekers vaak gecombineerd met allerlei soorten gebak. Denk hierbij aan muffins, appeltaart, croissants en koekjes. Ook wat de dranken betreft, is er veel keus: gasten kunnen namelijk kiezen uit veertien verschillende soorten dranken. Het gaat hierbij niet alleen om koffie, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om muntthee te bestellen. De McCafé prijzen van koffie en andere producten zijn op deze site weergegeven. Het gaat overigens niet alleen om het aantal verkopen; de McCafé zou bijvoorbeeld ook zorgen voor een betere sfeer in het restaurant en de klanten een authentieke ervaring geven.

Training

Uit de soms hoge prijzen van Starbucks koffie kan men afleiden dat consumenten graag bereid zijn geld neer te tellen voor een goed kopje koffie. Tevens is er veel concurrente op de koffiemarkt. Niet alleen de grote ketens bieden koffie aan, maar ook veel verschillende kleine bars die zich soms zelf hebben gespecialiseerd in het serveren van hét perfecte kopje koffie. Het is dan ook van groot belang om kwalitatieve koffieproducten te serveren. Om de kwaliteit van McCafé te verbeteren, volgen de medewerkers daarom een speciale training. Deze training is inmiddels door ongeveer 280 werknemers gevolg. De training duurt een dag waarop de medewerkers geleerd wordt hoe de verschillende koffiesoorten gemaakt worden.

 

Reactie's

Reactie toevoegen

mood_bad
  • Er zijn nog geen reactie's geplaatst. Wees de eerste!
  • chat
    Reactie toevoegen
    keyboard_arrow_up