McFlurry Prijs

Ga je binnenkort naar de McDonalds? Dan kan een McFlurry als dessert niet ontbreken! Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je deze pagina bezoekt. Waarschijnlijk ben je benieuwd naar de verschillende smaken van de McFlurry en de bijbehorende prijs. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende smaken die door de McDonalds worden aangeboden. Bij iedere smaak vind je ook de actuele prijs. Let er wel op dat de weergegeven prijzen kunnen verschillen van de prijzen die bij jouw McDonalds vestiging worden gehanteerd. Dit heeft ermee te maken dat veel McDonalds restaurants eigendom zijn van franchisers, zij hebben de vrijheid om een eigen prijs vast te stellen.

 

McFlurry smaken

De McFlurry van de McDonalds is in verschillende smaken beschikbaar. Op dit moment zijn de volgende smaken beschikbaar: Oreo, Toblerone, M&M’s en Tiramisu. Het kan echter zo zijn dat een van deze smaken niet beschikbaar is bij jouw McDonalds restaurant, omdat de smaken soms snel worden ingewisseld voor nieuwe smaken. Zo waren vroeger ook de smaken Milka, Twix en KitKat beschikbaar. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste smaken raden we je aan onze blog bij te houden.

 

McFlurry OreoMcFlurry Oreo

Ingrediënten: softijs, chocoladesaus en stukjes van de bekende Oreo koekjes.

Calorieën: 426kcal. Dit is 21% de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Prijs: €2,55*

 

 

 

McFlurry TobleroneMcFlurry Toblerone

Ingrediënten: softijs, chocoladesaus en stukjes Toblerone chocolade.

Calorieën: 481kcal. Dit is 24% de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Prijs: €2,55*

 

 

 

McFlurry M&M'sMcFlurry M&M’s

Ingrediënten: softijs, en stukjes M&M’s chocolade.

Calorieën: 355kcal. Dit is 18% de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Prijs: €2,55*

 

 

 

McFlurry Tiramisu

McFlurry Tiramisu

Ingrediënten: softijs en chocoladesaus.

Calorieën: 419kcal. Dit is21% de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Prijs: €2,55*

 

 

 

Maak je eigen McFlurry!

Naast het bestellen van een kant-en-klare McFlurry is het ook mogelijk om er een geheel naar eigen wens te maken. Je hebt hierbij alle vrijheid om het welbekende dessert zelf samen te stellen. Het softijs hoort er uiteraard wel bij, maar je kan zelf de saus en topping kiezen. Wat de saus betreft, heb je de keus uit drie verschillende smaken:

  • Aardbeisaus
  • Caramelsaus
  • Chocoladesaus

Ook de topping mag je zelf kiezen. Hierbij kun je kiezen uit de verschillende McFlurry smaken. Momenteel zijn dit de smaken Oreo, Toblerone, M&M en Tiramisu. Als er een nieuwe smaak beschikbaar komt, is het waarschijnlijk ook mogelijk om deze als topping te kiezen.

 

* Prijzen kunnen per restaurant verschillen.

keyboard_arrow_up