McDonalds Cadeau Kalender 2018

Dit jaar is de McDonald’s Cadeau Kalender er weer! Op deze pagina vind je een overzicht van alle speciale aanbiedingen die de McDonald’s aanbiedt in december. De Cadeau Kalender is geldig van 1 december 2018 tot en met 31 december 2018.

 

Cadeau Kalender overzicht

Hieronder is een afbeelding opgenomen waarin de verschillende aanbiedingen staan opgenomen. Op de afbeelding staan de aanbiedingen die per dag van toepassing zijn. Achter elke aanbieding vind je de actieprijs die op van toepassing is. De gewone McDonalds prijzen staan ook op deze site. Let er op dat sommige aanbiedingen niet de gehele dag van toepassing zijn. Enkele aanbiedingen gelden namelijk alleen in de nacht (van middernacht tot 4 uur ’s nachts), deze aanbiedingen worden in het overzicht ‘Late Night’-aanbiedingen genoemd. Andere aanbiedingen zijn juist alleen in de ochtend van toepassing (van 07:00 tot 11:00 uur), dit zijn de zogenoemde ontbijtaanbiedingen.

Cadeau Kalender van 2018

Zoals je ziet, heeft McDonalds ook dit jaar een groot aantal scherpe prijzen klaarstaan. Zoals vermeld, zal op ieder dag een nieuwe aanbieding gelden. Sommige aanbiedingen zijn meerdere malen in de maand van toepassing. Ook geeft McDonalds op twee dagen gratis artikelen weg. Het gaat McDonalds sokken en Coca-Cola beanies. Dit zijn weliswaar geen eetbare producten, maar toch leuk om te hebben!

 

McDonalds app

Om gebruik te maken van de Cadeau Kalender van 2018 moet je de McDonalds app op je telefoon plaatsen. Deze app is beschikbaar voor de Apple App Store als je een iPhone hebt. Als je een telefoon met Android hebt, kun je de app downloaden in de Google Play Store. De app is in beide gevallen gratis te downloaden. Om gebruik te kunnen maken van de Cadeau Kalender 2018, moet je de app op je telefoon hebben. Als je een specifieke aanbieding wilt gebruiken, open je de desbetreffende aanbieding op de app net voordat je een bestelling plaatst bij de kassa of bij de bestelzuil.

Reactie's

Reactie toevoegen

mood_bad
  • Er zijn nog geen reactie's geplaatst. Wees de eerste!
  • chat
    Reactie toevoegen
    keyboard_arrow_up